29 Μαΐου 2018

«ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ»

                                                                 
                                                                                                                                        ΠΑΤΡΑ: 29-05-2018 
                                         
                                                                                         
                                                                                               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: «ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ»

Σας γνωρίζουμε ότι κατά την συνεδρίαση του τελευταίου Δ.Σ της Ένωσής μας ελήφθησαν οι κάτωθι αποφάσεις προκειμένου να διευκολύνουμε τους συναδέλφους-μέλη μας στην Πάτρα που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια πρόβλημα με την παροχή φαρμακευτικής περίθαλψης λόγω της σχετικής απαγόρευσης που έχει επιβάλλει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πατρών από 01-01-2012.

Α) Όλα τα μέλη μας που διαμένουν στην Πάτρα αρχής γενομένης από 04-06-2018 θα μπορούν να στέλνουν φωτογραφία τις συνταγές τους κάθε εβδομάδα από Δευτέρα έως και Πέμπτη στο email της Ένωσης (eplsnde@gmail.com) ή σε οποιοδήποτε email μέλους του Δ.Σ. Στην συνέχεια όλες οι συνταγές που θα συγκετρώνονται, με επιμέλεια του Προέδρου ή του Αντιπροέδρου της Ένωσης που διαμένουν στο Αίγιο θα εκτελούνται από τα τρία φαρμακεία της πόλεως του Αιγίου που δέχονται το προσωπικό του Λ.Σ και θα αποστέλλονται αυθημερόν στην Πάτρα προκειμένου να τα παραλάβουν οι συνάδελφοι-μέλη μας.
Η παραλαβή θα πραγματοποιείται από το γραφείο της Ένωσης ή το Λιμενικό κατάστημα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μέλους του Δ.Σ με τον συνάδελφο-μέλος.   

Β)Αποφασίστηκε επίσης για κάθε εγγεγραμένο μέλος μας συμπεριλαβανομένων των μελών της οικογενείας του,η Ένωσή μας θα καλύπτει έως το τέλος του χρόνου το συνολικό ποσό των δέκα(10€)ευρώ ανά μήνα στην συμμετοχή τους στα φάρμακα για τις συνταγές που θα διεκπεραιώνει από τα φαρμακεία του Αιγίου.

Γ)Σε περίπτωση μεγάλης αναγκαιότητας φαρμάκου θα έρχεστε σε άμεση επικοινωνία με οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ προκειμένου επιταχύνεται η διαδικασία αποστολής του.

Η ΕΠΛΣ ΑΧΑΪΑΣ-ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ-ΦΩΚΙΔΑΣ με αυτό τον τρόπο θα προσπαθήσει να στηρίξει τους συναδέλφους-μέλη μας τιμώντας τις καταστατικές αρχές ιδρυσής της που είναι:
             «ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΦΟ ΧΩΡΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΣΤΕΣ».
Ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα θα προκύψει η ορθολογική και βιώσιμη λύση με τα φαρμακεία όπως σας έχουμε αναφέρει στην από 24-05-2018 ανακοίνωσή μας και όλα τα υπόλοιπα θα αποτελέσουν ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
                                                 

                       Για το Δ.Σ

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

         ΚΩΣΤΑΚΗΣ Μιχαήλ        ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος