22 Οκτωβρίου 2017

«ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ ΕΠΛΣ ΝΔΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΟΛ.ΠΑ Α.Ε κ. ΚΟΝΤΟΕ ΝΙΚΟΛΑΟ»



                             
                                                                                                                             ΠΑΤΡΑ 22-10-2017

                                                                            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                                                                               




 ΘΕΜΑ: «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ ΕΠΛΣ ΝΔΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ   
             ΤΟΥ ΟΛ.ΠΑ Α.Ε  κ. ΚΟΝΤΟΕ Νικόλαο»


Σας γνωρίζουμε ότι την 25-10-2017 μέλη του Δ.Σ της Ένωσής μας (ο Πρόεδρος ΚΩΣΤΑΚΗΣ Μιχαήλ, Αντιπρόεδρος ΚΡΙΛΗΣ Σταύρος και το μέλος ΣΜΥΡΝΑΙΟΣ Ευάγγελος) συναντήθηκαν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛ.ΠΑ Α.Ε κ.ΚΟΝΤΟΕ Νικόλαο.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν: α)η έξαρση του φαινομένου των παράτυπων μεταναστών που προσπαθούν να εισέλθουν στο Λιμάνι της Πάτρας και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την  αντιμετώπιση του προβλήματος και β) η Μεταφορά του γραφείου ΠΧΜ και των αποθηκών υλικών του Κ.Λ ΠΑΤΡΑΣ από το παλιό Λιμάνι σε χώρο του Νέου Λιμένα Πάτρας.
Ο κ.ΚΟΝΤΟΕΣ μας διαβεβαίωσε ότι έως το τέλος του τρέχοντος μηνός θα ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για την κατασκευή νέας εσωτερικής περίφραξης με υαλοπετάσματα και έως το τέλος του έτους θα ενισχυθεί η εσωτερική περίφραξη του ISPS, δυο έργα τα οποία θα βοηθήσουν πολύ στην αντιμετώπιση του φαινομένου.
Από την πλευρά μας ζητήθηκε η επίσπευση των ανωτέρω έργων και η ενίσχυση του Κ.Λ ΠΑΤΡΑΣ με εξοπλισμό που θα χορηγήσει ο ΟΛ.ΠΑ Α.Ε προκειμένου να διευκολύνει τους συναδέλφους που εκτελούν εξωτερική Υπηρεσία και κινδυνεύει καθημερινά η σωματική τους ακεραιότητα.
Επιπροσθέτως προτάθηκε από μέρους μας ο χώρος στο Νέο Λιμένα Πάτρας και ο τρόπος που μπορεί να μεταφερθεί ο λυόμενος οικίσκος που έχει απομείνει στο Παλαιό Λιμάνι και στεγάζει το γραφείο ΠΧΜ και τις αποθήκες υλικών του Κ.Λ ΠΑΤΡΑΣ.      


                                             Για το Δ.Σ

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

       
      ΚΩΣΤΑΚΗΣ Μιχαήλ           ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος