21 Ιανουαρίου 2023

ΕΠΛΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ- ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ





To Δ.Σ. της Ένωσής μας, εκφράζει τα συγχαρητήριά του στους συναδέλφους μας, Πλωτάρχη Λ.Σ. ΚΟΛΟΒΟΥ Παναγιώτα (Κ.Λ ΠΑΤΡΑΣ), Υποπλοίαρχο Λ.Σ. ΚΑΡΑΒΟΤΑ Κων/νο (Κυβερνήτη ΠΛΣ-606/Κ.Λ ΠΑΤΡΑΣ), Ανθ/στή Λ.Σ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Γεώργιο (Κυβερνήτη ΠΛΣ-106/Λ/Τ ΑΙΓΙΟΥ), Ανθ/στή Λ.Σ. ΚΡΙΛΗ Σταύρο (Κυβερνήτη ΠΛΣ-1045/Κ.Λ ΠΑΤΡΑΣ) και Ανθ/στή Λ.Σ. ΚΑΚΟΥΤΗ Γεώργιο (Κυβερνήτη ΠΛΣ-1011/Λ/Χ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ), οι οποίοι βραβεύτηκαν την 19-01-2023 από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την άρτια διαχείριση του περιστατικού εκδήλωσης πυρκαγιάς στην περιοχή Ζήρεια Αιγιαλείας τον Ιούλιο του 2021 και παράλληλα την συμβολή τους στον απεγκλωβισμό μεγάλου αριθμού ατόμων από την εν λόγω πυρόπληκτη  περιοχή.

Επίσης εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στον συνάδελφο μας, Επικ/στή Λ.Σ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο (Κ.Λ ΠΑΤΡΑΣ) ο οποίος και αυτός  βραβεύτηκε την 19-01-2023 από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για αυταπάρνηση που επέδειξε σε περιστατικό παροχής πρώτων βοηθειών σε πολίτη τον οποίο εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του πλησίον του Κ.Λ Πάτρας.

Τέλος ενημερώνουμε ότι πρόθεση της Ένωσής μας είναι το προσεχές χρονικό διάστημα να βραβεύσει και τους υπόλοιπους συναδέλφους οι οποίοι συμμετείχαν στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού ατόμων από την πυρκαγιά στην Ζήρεια Αιγιαλείας τον Ιούλιο του 2021. 

                              

                                                            

                                                                Για το Δ.Σ.

 

                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 ΚΩΣΤΑΚΗΣ Μιχαήλ                                    ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ιωάννης