1 Νοεμβρίου 2023

ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΠΛΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ Ν.Τ. ΑΧΑΪΑΣ ΑΔΕΔΥ

 


Σας ενημερώνουμε ότι η Ένωσή μας έγινε μέλος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ στο Νομό Αχαΐας. Ως εκ τούτου και προκειμένου να συμμετέχουμε στο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της ΑΔΕΔΥ που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους θα πρέπει να διενεργήσουμε εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων έως τα τέλη Νοεμβρίου.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν μόνο ηλεκτρονικά (χωρίς φυσική κάλπη) μέσω της ηλεκτρονικής κάλπης ΖΕΥΣ. Δικαίωμα ψήφου καθώς και υποψηφιότητας έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη της Ένωσής μας που υπηρετούν στο Ν. Αχαΐας.

Παρακαλούνται τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για αντιπρόσωποι στην ΑΔΕΔΥ όπως αποστείλουν έως 10/11/2023 απλό αίτημα επιθυμίας συμμετοχής στο mail της Ένωσης (eplsnde@gmail.com).

Για την ακριβή ημερομηνία της διεξαγωγής ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωσή μας. Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί μέσω συνδέσμου που θα αποσταλεί από το σύστημα ΖΕΥΣ στα Υπηρεσιακά σας e-mail τις ημέρες της ψηφοφορίας. Τέλος σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τα εγγεγραμμένα μέλη της Ένωσής μας και το εκλογικό μέτρο μπορούν να εκλεγούν έως και πέντε (05) αντιπρόσωποι στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Αχαΐας.