5 Μαΐου 2018

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ ΕΠΛΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΠΑΤΡΑΣ


 
Αντιπροσωπεία  του Δ.Σ. της Ένωσής μας, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Πάτρας Πλοίαρχο Λ.Σ ΡΕΪΖΗ Δρόσο και τον Υπολιμενάρχη Κ.Λ ΠΑΤΡΑΣ Αντιπλοίαρχο Λ.Σ ΚΟΡΙΖΗ Κων/νο την 04-05-2018.
Στην συνάντηση καλωσορίσαμε τον Κεντρικό Λιμενάρχη και του ευχηθήκαμε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και στην συνεχεία του θέσαμε προβλήματα που έχουν ανακύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Κ.Λ Πάτρας και στα υπαγόμενα Τμήματα του, ενδεικτικά αναφέρουμε τα κυριότερα:
την ανάγκη για εφοδιασμού του Β΄Λ/Τ με νέο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και την σπουδαιότητα του προγραμματισμού  προληπτικού εμβολιασμού του προσωπικού επίσης προτάθηκε από την Ένωσή μας η εποχική επαναλειτουργία του Γρ.Μαρίνας Β΄Λ/Τ προκειμένου αποφορτίσει εργασιακά το προσωπικό του Τμήματος.
Από την πλευρά του Κεντρικού Λιμενάρχη και του Υπολιμενάρχη λάβαμε την θετική ανταπόκριση για την όσο των δυνατών γρηγορότερη επίλυση των προβλημάτων.
Σας ενημερώνουμε ότι Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας,καταβάλλοντας όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την βελτίωση των Υπηρεσιακών συνθηκών.-
      

                                                       Για το Δ.Σ

          
            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

       
        ΚΩΣΤΑΚΗΣ Μιχαήλ                               ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος