7 Μαΐου 2018

« ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ»


ΘΕΜΑ: « ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ»

Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα γινόμαστε αποδέκτες ερωτημάτων σχετικά με την εγγραφή σας σε πρωτοβάθμια συνδικαλιστική Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος    σας ενημερώνουμε:
Α)Η Ένωσή μας ιδρύθηκε το 2001 για τους νομούς ΑΧΑΪΑΣ-ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ-ΦΩΚΙΔΑΣ και είναι η μοναδική στην οποία έχουν δικαίωμα εγγραφής όλα τα στελέχη του Λ.Σ που υπηρετούν στις Υπηρεσίες των ανωτέρω Νομών.
Β)Είναι η μοναδική Ένωση στους ανωτέρω νομούς που ανήκει στις δέκα οκτώ(18) πρωτοβάθμιες Ενώσεις που απαρτίζουν την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος(Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ).
Γ)Ο Πρόεδρος της Ένωσής μας είναι εκλεγμένο μέλος του 19μέλες Δ.Σ.  της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ και ορισμένος από αυτήν στην συμβουλευτική επιτροπή του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α),σύμφωνα με την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τεύχος Υ.Ο.Δ.Δ αριθ.40/31-1-2017, εκπροσωπώντας έτσι όλο το Λιμενικό Σώμα στον εν λόγω Φορέα.
Δ)Τα στελέχη του Λ.Σ έχουν δικαίωμα εγγραφής ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό σωματείο σύμφωνα με τον ν.1264/82.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε ποτέ και για κανένα λόγο την είσοδο ως μέλους στην Π.Ο.Ε.Π.Λ,Σ πρωτοβάθμιας Ένωσης η οποία προσπαθεί να δημιουργήσει κάστες μεταξύ του προσωπικού του Λ.Σ (βλέπε Ένωση που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και εκπροσωπεί μόνο το προσωπικό που προέρχεται από την σχολή Λ/Φ).
Δώσε μας την δύναμη να μεγαλώσουμε ακόμα πιο πολύ, συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής που επισυνάπτουμε και αποστέλλοντας την στο email «eplsnde@gmail.com»
                                            Για το Δ.Σ

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

       
        ΚΩΣΤΑΚΗΣ Μιχαήλ                                ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος